Halle Berry se ţine bine la 50 de ani: Vedeta a dat pe gât jumătate de pahar cu whiskey!

Actriţa americană a făcut faţă provocării lui Tatum şi a băut toată tăria pe care acesta i-a turnat-o în pahar


Halle Berry a dezminţit luna trecută speculaţiile potrivit cărora ar fi însărcinată, apărute în presă după o apariţie pe covorul roşu la o gală caritabilă, notează Daily Mail.

În martie, actriţa a stârnit valuri de reacţii pozitive în mediul online, după ce a publicat o fotografie în care apare într-o bluză transparentă, care îi lasă sânii la vedere.

"Eu, când cineva îmi spune că vine în vizită şi are snacks-uri", a scrie ea lângă imaginea de pe Instagram.

Halle Berry s-a despărţit în 2015 de al treilea ei soţ, actorul francez Olivier Martinez, după un mariaj care a durat doi ani. Cei doi un fiu în vârstă de patru ani.

Actriţa americană a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001-2005. Ea a avut apoi, în perioada 2005-2010, o relaţie cu modelul canadian Gabriel Aubry, cu care are o fiică, Nahla, născută în 2008.

Halle Berry a câştigat premiul Oscar pentru un rol principal, în 2002, graţie evoluţiei sale din filmul "Puterea dragostei/Monster's Ball".


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod