Frumusețe, clasă și extaz: 17 vedete fotografiate după gala premiilor Oscar 2019

Multe vedete au continuat cea mai așteptată noapte de la Hollywood la petrecerea anuală organizată de Vanity Fair după gala Oscar.
După ce au strălucit la gala premiilor Oscar, vedetele au fost fotografiate în ipostaze artistice, oferind o nouă demonstrație de frumusețe și eleganță.

În fiecare an, după decernarea premiilor Oscar de la Dolby Theatre din Los Angeles are loc petrecerea tradițională organizată de revista Vanity Fair. Iar la fiecare ediție a acestui eveniment, fotograful Mark Seliger imortalizează starurile invitate, surprinzând mai mult latura lor personală.

Portretele realizate de Seliger reprezintă încă o demonstrație superbă de clasă, diversitate și frumusețe, cum numai Hollywood-ul poate oferi.


Câştigătorii celor 24 de categorii ale premiilor Oscar au fost anunţaţi duminică noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles. Lungmetrajul "Green Book", regizat de Peter Farrelly, este marele câştigător al celei de-a 91-a ediţii a galei premiilor Academiei Americane de Film.

"Green Book" a primit premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj, duminică noapte. Filmul lui Peter Farrelly a devenit un favorit în cursa pentru premiul Oscar pentru cel mai bun film după ce a câştigat şi Globul de Aur pentru cea mai bună comedie, dar şi trofeul Sindicatului producătorilor americani.

După un Oscar primit în 2017, pentru rolul din "Moonlight", de Barry Jenkins, Mahershala Ali a devenit anul acesta al doilea actor premiat cel mai repede cu un al doilea trofeu al Academiei americane, pentru rolul său din "Green Book", după Tom Hanks (în 1993, pentru "Forest Gump", şi în 1994, pentru "Philadelphia").

"Green Book", de Peter Farrelly, cu cinci nominalizări, "Black Panther", de Ryan Coogler, cu şapte nominalizări, şi "Roma", de Alfonso Cuaron, cu zece nominalizări, au primit fiecare câte trei trofee Oscar.

Nominalizat în cinci categorii, "Bohemian Rhapsody", de Bryan Singer şi Dexter Fletcher, a primit cele mai multe trofee la gala Oscar 2019, patru, printre care şi cel pentru cel mai bun actor în rol principal, Rami Malek.
"Bohemian Rhapsody" a devenit, în decembrie 2018, filmul biografic muzical cu cele mai mari încasări din istorie, după ce a depăşit pragul de 600 de milioane de dolari, la mai puţin de două luni de la lansare. Producţia care urmăreşte cariera trupei britanice Queen a fost lansată pe 18 octombrie 2018, având parte de cronici amestecate, dar a fost lăudată interpretarea lui Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury.
În ianuarie, filmul a primit premiul Globul de Aur pentru cea mai bună dramă, dar şi pe cel pentru cel mai bun rol principal masculin.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod