Fiica lui Van Damme, un amestec de contradicţii: Chip angelic şi pumni de fier

Pe lângă frumuseţe, fiica lui Jean-Claude Van Damme are şi alte atuuri cu care atrage atenţia. Ea a moştenit pasiunea pentru sport a părinţilor săi.

Cu un chip suav şi un zâmbet cuceritor, poate induce în eroare pe oricine o crede că e doar vreo frumuseţe frivolă. Dar cu pumnii şi cu tehnica de luptă învăţată în ani de antrenamente, poate institui rapid teroarea pentru orice îndrăzneţ care ar considera-o o ţintă facilă. Bianca Bree, născută Varenberg, a moştenit nu doar frumuseţea mamei sale, Gladys Portugues, ci şi flexibilitatea părinţilor săi. La 26 de ani, Bianca are succes în sport şi în film, spre încântarea lui Van Damme.



Pasiunea ei pentru sport a început încă din copilărie, iar asta nu includea doar arte marţiale, pe care le ura, Bianca fiind atrasă de patinajul pe gheaţă. Cu timpul, a devenit interesată de lupte, iar acum aplică în lupte mişcările învăţate de la tatăl său.

Tânăra a decis să-i calce pe urme tatălui său şi în lumea filmului. A debutat alături de tatăl ei, în filmul "The Shepherd: Border Patrol", în care a jucat rolul fiicei personajului Jacques Robideaux, interpretat de Van Damme.
De atunci, a mai jucat în mai multe producţii, precum "Assassination Games" (2011), "Soldiers" şi "U.F.O" (2012) și a fost chiar coproducătoare la câteva, scrie Daily Mail.

Fiica lui Van Damme a ajuns să joace în filme dintr-o întâmplare: se afla pe platoul de filrmare, iar regizorul avea nevoie de un copil care să apară într-o scenă. "S-a întâmplat așa, pur și simplu. Am făcut câteva filme cu tata, iar regizorul de la <<UFO>> m-a văzut în reality show-ul lui și m-a trecut în distribuție.
Primul meu rol a fost chiar într-un film în care juca tata. Aveau nevoie de un copil, eu eram pe platou, așa că m-au luat"
, a povestit ea în 2012.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod