Fiica lui Van Damme, un amestec de contradicţii: Chip angelic şi pumni de fier

de Daniel Dumitrescu, 22 Octombrie 2017

Bianca Bree Van Damme face senzaţie pe Instagram cu pozele sale pline de acţiune


În 2011, când filma pentru reality show-ul "Jean-Claude Van Damme: Behind Closed Doors", Bianca Bree a vorbit despre cum este să ai un tată faimos. "Mi-era rușine față de mulți oameni pentru că nu doream ca ei să vadă ce viață am și cu ce probleme mă confruntam. Aveam doar câțiva prieteni foarte apropiați și atâta tot", a mărturisit ea.

Bianca se remarcă însă și prin fotografiile pe care le publică pe Facebook şi pe Instagram, în care apare în ipostaze asemănătoare cu cele care l-au consacrat pe tatăl său. "Vreau să le arăt fetițelor și băieților că poți să fii puternică, dar și feminină.

Că poți să-ți încrucișezi picioarele la masă și să arăți foarte bine. Așa cum tatăl meu a făcut din artele marțiale un curent popular, vreau să continui această moștenire", a declarat ea pentru New York Post.

Relaţia cu tatăl său nu a fost una uşoară, dar după mai multe certuri și împăcări, cei doi se înţeleg bine, iar Van Damme este mândru de ea. Actorul a divorțat de Gladys Portugues în 1992, iar după șapte ani s-au recăsătorit. În martie anul treut, ea a înaintat cererea de divorț, dar nu a dus acţiunea mai departe.


Foto: Daily Mail

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod