Elle Macpherson îşi sărută noul iubit: Bărbatul care a cucerit-o e un doctor controversat

Vedeta în vârstă de 54 de ani are o relaţie cu un medic controversat. Paparazzii au fost pe fază şi i-au surprins în timp ce se sărutau în public.

Elle Macpherson are un alt iubit, iar noua ei poveste de dragoste a ieşit acum la iveală acum. Ea a fost fotografiată în timp ce îşi săruta noul partener. Surprinzător, acesta nu-i un tinerel pus pe distracţie, iar presa britanică a aflat imediat ce hram poartă: Andrew Wakefield, în vârstă de 61 de ani, este un fost doctor englez. Şi are un renume controversat.

Supermodelul australian în vârstă de 54 de ani şi iubitul său au fost văzuţi vineri, în timp ce făceau cumpărături în piaţa Glaser din Miami.

Ziarul britanic Daily Mail a publicat în exclusivitate fotografiile care îi arată sărutându-se.

Îmbrăcată cu o cămaşă largă albastră de in şi pantaloni asortaţi, Elle Macpherson era relaxată în compania noului iubit, care a optat pentru o ţinută asemănătoare, dar albă. Vedeta părea să fi renunţat la machiaj şi purta pe umărul stâng o geantă de cumpărături, ţinând în aceeaşi mână telefonul mobil. Ea a stat de vorbă cu producătorii locali, s-a uitat la produsele expuse pe tarabe, în timp ce partenerul o urma îndeaproape.

Wakefield este un fost medic şi cercetător controversat care a declanşat ampla mişcare antivaccin, susţinând cu studii discreditate că vaccinul împotriva rujeolei provoacă autism.
El şi-a pierdut dreptul de practică în Marea Britanie în anul 2000, iar acum călătoreşte în Statele Unite pentru a-şi propaga convingerile controversate, relatează Daily Mail.

Născut în Austin, Texas, Wakefield a susţinut că injectarea cu o formă "moartă" a virusului rujeolei prin vaccinare provoacă afecţiuni ale ţesutului intestinal şi conduce la boli grave. El a publicat în 1998 un articol care îi explica teoria, iar apoi rata vaccinărilor a scăzut în Marea Britanie de la 80 la 70%.
Fenomenul a fost înregistrat şi în Statele Unite.

În 2004 s-a demonstrat că teoria lui Wakefield era fundamentată pe dovezi false şi a fost retractată de publicaţia ştiinţifică The Lancet în 2010, iar medicul a primit interdicţia de a mai practica medicina în Marea Britanie. El s-a mutat apoi cu familia în Texas.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod