Elle Macpherson îşi sărută noul iubit: Bărbatul care a cucerit-o e un doctor controversat

Elle Macpherson şi iubitul ei au ieşit împreună la cumpărături


Wakefield are un aliat puternic: preşedintele american Donald Trump. Doctorul l-a cunoscut în vara anului 2016 şi a participat şi la balurile de inaugurare a mandatului prezidenţial după ce Trump a învins-o în alegeri pe Hillary Clinton.

O sursă a declarat că doctorul s-a despărţit de soţia luk, Carmel, în 2017 şi a început să se întâlnească cu Elle în 2017, după ce s-au cunoscut la un eveniment în Orlando, Florida.

Elle Macpherson s-a mutat de la Londra la Miami în 2014 pentru a fi mai aproape de soţul ei de atunci, Jeffrey Soffer, la un an de la căsătorie şi au locuit împreună cu fiii ei, Flynn (19 ani) şi Aurelius (14 ani) din relaţia anterioară cu Arpad Busson.

"Lumea e surprinsă că m-am mutat din dragoste cu toată familia de la Londra la Miami", spunea modelul în iunie anul trecut, pentru revista Porter.

Elle şi miliardarul Jeffrey şi-au început relaţia în 2009 şi s-au căsătorit în Fiji, în 2013. În urmă cu un an, Elle Macpherson a obţinut 53 de milioane de dolari şi o proprietate imobiliară în valoare de 26 de milioane de dolari după divorţul de dezvoltatorul imobiliar.

Adepta unui stil alimentar bazat pe legume şi fructe bio şi pe o pudre alcaline din plante, Macpherson a explicat în luna mai de ce şi-a schimbat dieta.
"Mi-am dat seama că nu mai puteam să mă bazez pe moştenirea genetică. Lucrurile pe care le făceam până la 20 de ani nu mai mergeau la 50", a spus ea pentru InStyle.

Elle Macpherson, care s-a lansat la vârsta de 21 de ani, a devenit un star internaţional după ce a apărut frecvent în ediţia australiană a revistei Elle, timp de şase ani la rând, iar publicarea fotografiilor sale de patru ori pe coperta revistei Sports Illustrated i-a adus porecla de "The Body" (Trupul).
Pe baza acestui nume, ea a clădit mai apoi un imperiu al produselor de îngrijire a pielii şi al lenjeriei intime, care valorează peste 50 de milioane de euro.


Foto: Daily Mail, Hepta   

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod