Drumul spre triumf: Cum s-a transformat Lady Gaga dintr-o starletă provocatoare într-o vedetă cu stil

2019, triumful. Anul în care a luat o mulțime de premii pentru rolul și piesa interpretată în "A Star Is Born"". Până la sfârșitul lunii februarie, Lady Gaga a câștigat trei premii Grammy, un Glob de Aur, un premiu BAFTA și un Oscar. A devenit prima persoană din istorie care a câștigat premiile Grammy, BAFTA, Globul de Aur și Oscar în același an.

La gala Oscar, Lady Gaga a purtat un colier cu faimosul diamant Tiffany, în valoare de 23 de milioane de dolari. Înaintea ei, doar două femei l-au mai purtat, iar a doua a fost Audrey Hepburn, expresia absolută a frumuseții și eleganței feminine.

Celebra casă a avut însă încredere în forța cântăreței, o dovadă în plus că stilul ei este foarte apreciat. "Lady Gaga este o creatoare deplină, inovatoare și distrugătoare de reguli, și sunt încântat că ea va purta legendarul diamant Tiffany la gala premiilor, pe covorul roșu, pentru prima oară de când a fost descoperit, în urmă cu 141 de ani", a declarat Reed Krakoff, reprezentantul Tiffany & Co’.

După ani de muncă, Lady Gaga a ajuns, în sfârșit, în punctul în care nu mai trebuie să demonstreze nimănui nimic.
Iar evoluția imaginii ei trădează lupta interioară pe care cineva o poate avea cu propriile emoții și temeri. Ea a câștigat lupta. "Am avut un iubit care îmi spunea că nu voi reuși niciodată, că nu voi fi niciodată nominalizată la Grammy, că nu voi avea niciun hit și care spera că voi da greș. I-am zis: <<Într-o zi, când nu vom mai fi împreună, nu vei fi în stare să mai cumperi o cafea într-o cafenea fără să mă auzi sau să mă vezi >>", povestea ea într-un interviu pentru Cosmpolitan.
Parcă văzuse viitorul!



Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod