Cum a devenit vegană Olivia Steer: „Am avut două cazuri de cancer în familie“

Olivia Steer a explicat că pierderile foarte dureroase ale surorii şi tatălui ei, răpuşi de cancer, au determinat-o să-şi schimbe regimul alimentar


Vedeta a povestit cum şi-a convins şi familia de beneficiile alimentaţiei raw-vegane şi care au fost cele mai mari probleme cu care s-a confrunta în această tranziţie: "Dulciurile sunt marea ispita, iar lupta împotriva lor a fost inegală, multă vreme. De altfel, aşa s-a născut şi cartea <<Dulciuri de poveste>>, din dorinţa de a găsi o alternativă bună pentru ororile dulci din comerţ, cu zahăr alb, făină albă, bicarbonat de sodiu, praf de ouă, emulgatori, coloranţi...

Şi lista continuă. Când am scris cartea m-am oprit doar la acele reţete care presupun ingrediente autohtone, uşor de procurat – cu unele mici excepţii. Adică fructe proaspete, nuci felurite şi miere aurie. Toate sunt atât de gustoase – şi simplu de făcut – că bat la fundul gol otrăvurile dulci din comerţ."

Olivia Steer a mai spus că pentru soţul ei, Andi Moisescu, "misiunea" a fost mai uşoară, pentru că s-a convins singur că mâncând vegan se simte foarte bine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod