Dietă. 5 trucuri ca să mănânci mult fără să te îngraşi

Foloseşte o aplicaţie pentru telefon care te ajută să conştientizezi câte calorii consumi în fiecare zi şi să îţi construieşti un meniu sănătos!

1. Instalează-ţi pe telefon o aplicaţie utilă pentru slăbit!


Tehnologia modernă te ajută să calculezi mult mai uşor numărul caloriilor pe care le consumi în fiecare zi. Este important să reduci din ele, însă trebuie să ştii ce anume te ajută cu adevărat să slăbeşti şi ce alimente sunt adevărate bombe calorice şi îţi distrug dieta. O aplicaţie gratuită şi bună pe care am testat-o în redacţie este Noom Coach care te ajută să conştientizezi cât de multe calorii au alimentele nesănătoase şi cum poţi să mănânci mult, dacă alegi mereu alimentele cât mai naturale şi mai puţin procesate.
Încearc-o şi tu!


2. Mic dejun, prânz, cină şi gustări sănătoase


Nu sări peste nicio masă pentru că nu faci decât să te înfometezi şi să stimulezi organismul să reţină toate caloriile de la următoarele mese pe care le consumi. Ca să te lămureşti de ce nu este deloc bine pentru silueta ta să sari peste mesele principale, iată un studiu recent realizat care demonstrează faptul că tocmai acest obicei nesănătos favorizează depunerea grăsimilor, în special în zona abdominală.
Ba mai mult, ficatul tău va avea de suferit dacă mănânci haotic şi nu respecţi cele trei mese principale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod