Celebrităţile de ieri şi de azi: 10 imagini rare care ne surprind şi acum

de Daniel Dumitrescu, 9 Aprilie 2018

Ce amintiri frumoase! Audrey Hepburn băga ceva bun în cuptor, Brad Pitt se prostea pozând într-o rochie, iar Vladimir Putin se juca cu fetiţele lui.

În era reţelelor de socializare putem afla în câteva secunde toate noutăţile despre celebrităţile din toată lumea. Suntem "bombardaţi" zilnic cu toate informaţiile din lumea vedetelor şi suntem la curent cu tot ce este nou în showbiz şi în actualitatea politică.

Din când în când, fotografiile inedite, de colecţie, realizate cu decenii în urmă, sparg şirul nesfârşit al dominaţiei prezentului şi ne dă şansa de a gusta un pic din parfumul anilor trecuţi, când alte staruri dominau scena şi când celebrităţile de azi se bucurau de anii tinereţii.

Sunt imagini preţioase pentru că ne oferă o latură rareori cunoscută a unor personaje foarte influente - în fond, l-ai mai văzut până acum pe Brad Pitt îmbrăcat în rochie? Sau pe ditamai "zbirul" care ţine ocupată o jumătate de planetă, Vladimir Putin, jucându-se cu fetiţele sale, ca orice tătic fericit? Mai avem şi alte secvenţe superbe, cu vedete de ieri şi de azi!

Foto: Bored Panda, Bright Side

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod