Ce se ascunde în spatele scandalului dintre Andreea Berecleanu şi Doina Gradea?

Actriţa Ioana Moldovan intervine în conflict şi îşi aminteşte cât de corupt era Andrei Zaharescu şi la ce presiuni au fost supuşi angajaţii care au lucrat alături de acesta de către managementul Pro TV

Dar ce se ascunde în spatele acestei confruntări? Avem o Doina Gradea, extrem de influentă în timpul domniei mogulului Adrian Sârbu asupra Pro TV şi CME, compania internaţională din care face parte grupul Pro, care a decis să-şi publice memoriile din anii în care a lucrat acolo.
Există şi o urmă de adevăr în ce spune Andreea Berecleanu când o acuză pe aceasta de comportament despotic, Doina Gradea a fost o persoană extrem de dificilă în relaţia cu angajaţii, aceştia din urmă îi ştiau de frică, iar destinul lor depindea într-o bună măsură de voinţa asistentei.

Structura de conducere a vechiului Pro TV era personală şi dictatorială, iar Doina Gradea reprezenta doar interesele lui Adrian Sârbu.
Dar, pe de altă parte, scandalul în care a fost implicat Andrei Zaharescu a fost imens la nivelul postului de televiziune. Se vorbea atunci de sume mari de bani şi servicii pe care companiile i le plăteau acestuia pentru a fi prezenţi în jurnalul de dimineaţă. Doina Gradea nu exagerează când spune că programul respectiv se transformase într-un adevărat ”talcioc” al lui Zaharescu.
1 Octombrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod