Ce se ascunde în spatele scandalului dintre Andreea Berecleanu şi Doina Gradea?

Ioana Moldovan toarnă gaz pe foc într-un scandal de corupţie din interiorul Pro TV

Zaharescu lua șpagă la greu de la invitați. Doctori, cabinete stomatologice, clinici private – nimeni nu scăpaIoana Moldovan, actriţă
Actriţa Ioana Moldovan Buşcu intervine în războiul dintre Gradea şi Berecleanu. Face lumină în întreaga poveste, amintindu-şi despre cum au stat lucrurile cu adevărat într-o postare pe pagina ei de Facebook: „Am văzut că se lucrează intens la istoria PRO TV.
Am dat peste cearta dintre Doina Gradea şi Andreea Berecleanu. Doina zice că Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au fost mutați din televiziune pe motiv că au prezentat un jurnal de dimineața mult prea comercial. Andreea zice că ea nu a prezentat niciodată jurnalul de dimineața. Şi de aici a izbucnit cearta. Gradea a făcut-o proastă, Berecleanu a făcut-o “uşieră”.
Mă văd nevoită stimați telespectatori, să vă povestesc cum au stat lucrurile.
Acțiunea se petrece in 1998.
Știrile de dimineața erau prezentate nu de Berecleanu şi nici de Gradea, ci de mine, Ioana Moldovan. Îl aveam partener de prompter pe actualul consul al României in Africa de Sud, îndrăgitul Andrei Zaharescu.
Zaharescu lua șpagă la greu de la invitați. Doctori, cabinete stomatologice, clinici private – nimeni nu scăpa. În fiecare dimineață ne arăta ceasurile lui scumpe şi pantofii prețioși. Eu, Neti, Irina Reisler şi Ioan T. Morar, ceilalți prezentatori din matinal, habar n-aveam de acest comerț.
Zaharescu a mers cu tupeul atât de departe încât le dădea bieților doctori chitanțe scrise de el. Într-o zi, o doctoriță invitată în emisiune şi-a uitat banii acasă şi, într-un moment în care Zaharescu nu era în studio, a întrebat-o pe Reisler daca poate să plătească data viitoare. Așa a fost dezlegat misterul ceasurilor lui Zaharescu.
1 Octombrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod