Modă. Cum să porţi imprimeurile masive. 40 de ţinute extravagante

Dacă îţi place să atragi toate privirile asupra ta, atunci ţinutele cu imprimeuri îndrăzneţe cu siguranţă ţi se potrivesc de minune. Sunt excelente pentru ocazii speciale şi petreceri, dar pot fi incluse cu succes şi în ţinutele de zi.
Printurile interesante, în culori puternice, i-au cucerit şi pe designerii celebri ai lumii, care le includ tot mai des în colecţiile lor. Este valabil şi pentru tendinţele propuse de aceştia în cadrul săptămânilor de modă de la Londra, New York sau Milano care au avut loc luna aceasta.

Numeroase colecţii includ piese realizate din materiale cu imprimeuri puternice, cele mai multe inspirate din natură. Temele botanice sau cele inspirate de animale sau insecte au fost predominante în cadrul ţinutelor prezentate de modelele care au defilat pe podiumurile acestor mari evenimente de modă.

Rochiile cu imprimeuri îndrăzneţe te pot scoate din impas atunci când îţi doreşti o ţinută originală şi uşor nonconformistă.
Culorile şi modelele interesante compensează o croială simplă. De asemenea, accesorizarea unei astfel de ţinute trebuie păstrată la un nivel minim, altfel rişti să obţii impresia unui look încărcat. 

În ceea ce priveşte modelele pe care să le alegi, ţine cont de câteva dintre tendinţele momentului. Una dintre ele este cea a temelor botanice. Alege rochii cu imprimeuri masive ce reprezintă flori, frunze, bulbi, alge etc. Fluturii stilizaţi şi animalele sunt de asemenea teme importante în trend.
Optează pentru cele care au un aer uşor retro, care îţi amintesc de planşele vechi dintr-un laborator de biologie.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod