Ce se ascunde în spatele scandalului dintre Andreea Berecleanu şi Doina Gradea?

Andrei Zaharescu, fost purtător de cuvânt al Guvernului României, acuzat că lua mită în 1998, în timp ce lucra pentru Pro TV

Zaharescu nu putea să fie singur în această poveste. El împărțea cu cineva sumele culese zi de ziIoana Moldovan, actriţă
În loc să fie dat afară, pus să aducă banii înapoi şi dat pe mâna poliției, Zaharescu a fost mutat într-o sinecură la Petrom. Eu şi, probabil, ceilalți prezentatori am fost chemați la avocata trustului, Liliana (n.r. Petrovici, implicată în dosarul Adrian Sârbu), şi forțați să semnăm o hârtie prin care ne angajam să nu pomenim vreodată de aceste hoţii.
În caz că vorbeam, urma să plătim o sumă uriaşă. Eu aveam 21 de ani, eram în ultimul an la teatru şi îmi doream slujba, așa că am semnat. Cred că a semnat multă lume, fiindcă vestea se răspândise. A fost un abuz juridic inimaginabil şi toată lumea a înțeles încă de atunci, că Zaharescu nu putea să fie singur în această poveste. El împărțea cu cineva sumele culese zi de zi şi cred că acel cineva a avut grijă să-l facă dispărut.
Asta e doar o frântură din istoria cu umbre a Pro TV care, iată, nu seamănă deloc cu versiunea poleită a oamenilor care se mândresc cu ea”, spune ea, aducându-i acuzaţii grave fostei vedete TV Andrei Zaharescu.

1 Octombrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod