Ce se ascunde în spatele scandalului dintre Andreea Berecleanu şi Doina Gradea?

Doina Gradea, în vacanţă. O imagine postată de aceasta pe Facebook
O altă explicaţie a reacţiei violente a Andreei Berecleanu e şi aceea că, după divorţul din 2014, nu mai doreşte să-şi asocieze numele cu Andrei Zaharescu, nu vrea să fie trasă înapoi de trecutul acestuia.
"La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea și ăsta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simțit bărbatul în relație, că eu dețin frâiele și cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie.
Şi în relaţia actuală, el simte asta și se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie sa rămână în rolul lui iniţial", a povestit Andreea berecleanu la Antena Stars despre motivele divorţului.
La scurt timp după despărțirea de Andrei, vedeta şi-a refăcut viaţa alături de medicul estetician Constantin Stan. Ştirista a povestit că relația lor s-a întemeiat treptat. "Cu siguranţă una dintre calităţile lui este felul în care comunică.
Apropiat, cald, un tip de comunicare emoţională reală. Şi potrivirile", a spus Andreea Berecleanu, citată de Ok! Magazine.
1 Octombrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod