Angelina

Ce-o spune Brad Pitt? Angelina Jolie a gătit păianjeni pentru copiii ei - VIDEO

Actriţa americană a gătit păianjeni pentru ea şi copiii ei, în Cambodgia, într-o emisiune de televiziune ce a fost transmisă în direct de BBC.

Aflată în Cambodgia pentru a promova cel mai recent film pe care l-a regizat, intitulat "First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers", Angelina Jolie a făcut o demonstraţie în faţa copiilor ei şi a jurnaliştilor de la BBC World News, arătându-le cum se prepară şi se mănâncă tarantulele, păianjeni mari considerați specialităţi gastronomice cambodgiene, relatează The Mirror.

"Vedeţi partea aceea dură unde se află dinţii? Trebuie să le scoatem colţii. Credeam că «gândacii» au făcut parte întotdeauna din dieta din Cambodgia, dar apoi mi-am spus că există un adevăr în poveştile despre supravieţuirea din timpul războiului, când, desigur, oamenii erau afectaţi de foamete şi au putut să supravieţuiască mâncând astfel de preparate.

Şi uite că au reuşit să supravieţuiască", a spus actrița în vârstă de 41 de ani.

Angelina Jolie a mâncat pentru prima dată insecte şi păianjeni când l-a adoptat pe fiul ei, Maddox, din Cambodgia. "Am mâncat aşa ceva atunci când am venit pentru prima dată în această ţară. Trebuie să începi cu greieri. Greieri şi o bere, abia apoi poţi să treci la tarantule", a explicat ea.

Vedeta a mai spus că preferă păianjenii mai degrabă decât scorpionii: "Păianjenii sunt de fapt chiar buni, au o aromă bună.

În schimb, e greu să mesteci un scorpion". "Vreți să gustați un păianjen?", și-a întrebat ea copiii. Aceștia au încercat, dar n-au fost încântați de această experiență culinară. "Au gust de chipsuri uscate. Da, seamănă cu nişte chipsuri fără de aromă", a spus Knox, unul dintre copiii Angelinei.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod