Horoscop. Cum stai cu banii în luna martie, în funcţie de zodia ta

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această lună pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna martie va fi una excelentă pentru tine din punct de vedere financiar ori profesional.

Nici nu se putea să primeşti veşti mai bune pe acest plan în această perioadă, şi culmea, te aşteptai să ţi se întâmple lucruri rele. Ambiţia care te caracterizează va fi apreciată în aceste zile exact de cine trebuie, lucru care va conta enorm pentru evoluţia ta în carieră. Chiar dacă nu ai energie cum ar trebui, măcar eşti perseverenţă şi nu te laşi până nu termini ce ţi-ai propus.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Va fi o lună plină pentru tine pe plan sentimental, aşa că nu e de mirare că vei pica lată la finalul ei.

Se anunţă parteneriate valoroase şi chiar dacă nu vei câştiga bani rapid, viitorul este promiţător. Dacă ai ocazia să te perfecţionezi, nu ezita să spui da chiar dacă cursurile sau studiile care te încântă nu sunt gratis. De la sfârşitul lunii încolo vei cunoaşte o explozie financiară, însă trebuie să ai grijă să nu îi cheltui fără să gândeşti.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Situaţia ta financiară este una bună şi nu vei întâmpina niciun fel de probleme pe acest plan în această lună.

Siguranţa pe care o ai în acest moment va mai dura mult timp de acum înainte dacă vei reuşi să fii la fel de chibzuită ca şi până acum. E rost chiar de câştiguri suplimentare care te pot ajuta să îţi achiziţionezi un obiect pe care ţi-l doreşti de multă vreme, însă care nu este chiar o necesitate. Din când în când e bine să îţi faci câte un moft, fie el şi costisitor!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele sunt de partea ta în această lună şi te îndeamnă să iei decizii înţelepte în ceea ce priveşte afacerile sau alegerile profesionale.

Martie îţi poate aduce o promovare sau în cel mai rău caz o mică mărire de salariu binevenită. Te bucuri de popularitate în rândul echipei în care lucrezi, eşti un exemplu pentru cei din jur, iar imaginea ta se îmbunătăţeşte de la zi la zi datorită acţiunilor tale curajoase.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În luna martie vei ajunge să atingi nivelul profesional la care ţinteai de multă vreme.

Datorită şarmului tău vei putea să avansezi încet, dar sigur. Este foarte important să îţi faci cât mai multe relaţii şi să încerci să te înţelegi bine cu toată lumea din domeniul în care activezi. Cel mai probabil, spre finalul acestei luni vei primi o sumă de bani sau un cadou substanţial din partea unei persoane apropiate.

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă nu se anunţă veşti prea bune pentru tine pe plan financiar în această perioadă, nu trebuie să îţi pierzi speranţa.

Luptă în continuare pentru avansare şi fii pregătită atât pentru eşec, cât şi pentru succes. Orice evoluţie cunoaşte şi hopuri, aşa că tot ce trebuie să faci este să înveţi din greşeli şi să nu le mai repeţi. Se recomandă munca de grup, schimbul de idei şi evitarea pe cât posibil a investiţiilor majore.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Veniturile tale vor rămâne aceleaşi şi în această lună, lucru care te deprimă uşor ţinând cont că acum cheltuielile sunt mai mari.

Traversezi o perioadă în care investiţiile şi cumpărăturile sunt inevitabile, de aceea intri uneori în panică şi simţi că nu te vei descurca. Din fericire, te chibzuieşti destul de bine şi nu vor apărea probleme majore. Dacă banii tăi sunt la comun cu ai partenerului de viaţă, atunci lucrurile vor fi mult mai simple decât în condiţiile în care trebuie să te descurci de una singură.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

E posibil ca luna aceasta să apară o invidie din partea ta pe câştigurile colegilor tăi.

Chiar dacă te simţi neîndreptăţită la locul de muncă, trebuie să judeci corect şi să accepţi că situaţia este una corectă. Nu este vorba că tu eşti mai puţin muncitoare sau capabilă, însă conjunctura a făcut ca alţii să fie mai norocoşi decât tine. Situaţia ta financiară este una bună oricum, aşa că trebuie să te mulţumeşti cu ceea ce ai, decât să îţi faci singură rău.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se anunţă schimbări drastice în această lună pentru tine pe plan profesional şi financiar.

Chiar dacă nu îţi place ca cineva sau ceva să îţi dea viaţa peste cap, acum este necesar să faci unele mutări curajoase din propria iniţiativă. Fie că este vorba de schimbarea locului de muncă sau iniţierea în afaceri, acum este momentul tău de glorie şi trebuie să profiţi la maximum de el. Sfatul unei persoane în care ai mare încredere te va ajuta să faci un pas important în cariera ta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ideile tale creative şi îndrăzneţe te vor ajuta luna aceasta să îţi pui mai mult aptitudinile în valoare.

Şi chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani de pe urma inteligenţei tale, te vei putea bucura de laude şi aprecieri din partea unor persoane care contează pentru tine. E posibil să vrei să faci o investiţie majoră în locuinţa ta, dar evită pe cât posibil împrumuturile la cunoştinţe ori instituţii!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Prima partea a acestei luni vine cu probleme care te îndepărtează de interesul pentru bani sau carieră.

Concentrează-te în acest moment pe ce este mai important pentru că aspectul material nu necesită atenţie acum. Imediat ce apele se vor linişti pe celelalte planuri, vei putea să reiei cursul firesc al vieţii tale. Spre sfârşitul lui martie vei simţi o îmbunătăţire a situaţiei tale financiare fără să depui eforturi în acest sens şi o vei primi ca pe o compensare a chinului tău în ceea ce priveşte sectorul personal.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca luna aceasta să faci mai multe călătorii în interes de serviciu, lucru care îţi poate aduce mai mulţi bani în cont.

Pentru ca acest lucru să devină realitate, ar trebui să faci economii şi să pui deoparte o parte din banii pe care îi primeşti pentru aceste deplasări profesionale. Nimeni nu ştie cum te organizezi tu, aşa că fii inteligentă şi puţin hoaţă, chiar dacă termenul pare exagerat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod