Brad Pitt și Kate Hudson

Goldie Hawn: Brad Pitt și Kate Hudson sunt împreună!

Actrița Goldie Hawn a confirmat o informaţie care circula de multe luni în presa de scandal: Kate Husdon și Brad Pitt sunt împreună și au o relație pe care se gândesc să o oficializeze la un moment dat.

De câteva luni circulă zvonul că Brad Pitt a regăsit iubirea în brațele actriței Kate Hudson după divorțul de Angelina Jolie. Deocamdată cei doi actori nu au confirmat această informaţie, dar nici nu au dezmințit-o. De fapt, relația lor pare să se fi consolidat în această perioadă grea prin care a trecut actorul, când Kate se pare că l-a sprijinit foarte mult, relatează ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

Mama actriței, Goldie Hawn, ar fi dezvăluit că "Brad și Kate sunt foarte uniți în ultimul timp și că relația lor este foarte romantică" și s-ar pregăti să dezvăluie legătura lor după ce s-au văzut în secret o perioadă îndelungată de timp.

Despre Angelina Jolie s-a scris că ar avea o relaţie cu Jared Leto.

Ceea ce a început că o simplă prietenie între Brad și Kate a mers mai departe, iar acum cei doi sunt din ce în ce mai complici și par să fi intrat într-o nouă etapă care ar putea duce la întemeierea unui cămin.

Presa americană notează că au fost văzute mai multe camioane pentru mutare în fața caselor celor doi actori.

O sursă din anturajul actorului american a declarat pentru Woman’s Day că Brad şi Kate au devenit foarte apropiaţi în ultimele săptămâni şi că ei s-au întâlnit în secret de câteva ori.

Niciuna dintre cele două vedete nu a făcut vreun comentariu asupra acestor informaţii, precizează site-ul aprokocity.com.



Foto: Aprokocity magazine

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod