brad pitt

Brad Pitt a câștigat custodia comună a copiilor săi cu Angelina Jolie

După un adevărat război în instanță cu fosta soție Angelina Jolie, un judecător din California a decis în favoarea lui Brad Pitt. Acesta a câștigat custodia comună a celor șase copii ai lor.

Actorul, în vârstă de 57 de ani, și Angelina Jolie, în vârstă de 47 de ani, s-au luptat în instanță pentru a stabili custodia asupra lui Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani. Războiul a început din septembrie 2016, atunci când s-au despărțit.

Citește și: 20 de lucruri pe care nu le știai despre Brad Pitt: Câți bani avea când a plecat la Hollywood

Judecătorul John Ouderkirk a emis un ordin provizoriu de custodie pe 13 mai, hotărând că cei doi vor împărți în mod egal timpul cu copiii lor.



Actrița Angelina Jolie a solicitat custodie deplină. Dar, decizia care vine la cinci ani de la depunerea cererii de divorț este cu totul alta. Brad Pitt obține aceleași drepturi ca și fosta sa soție.

Citește și: Greșeala pe care Brad Pitt n-o mai poate repara: Fiul său nu vrea să-l ierte

Anterior, Angelina Jolie a sesizat justiția pentru demiterea judecătorului de caz, o procedură care se află încă în desfășurare.

Decizia custodiei comune se referă la cinci dintre cei șase copii ai cuplului Pitt-Jolie, deoarece Maddox este major, și aceasta poate fi atacată.

Iată cum a fost viața Angeline Jolie după divorț: Angelina Jolie, o mamă singură care se descurcă cu 6 copii: Le face toate nazurile, dar le cere să învețe și să se poarte frumos


27 Mai 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod