Adio, Johnny Depp! Vanessa Paradis se va căsători la vară

de Daniel Dumitrescu, 6 Martie 2018

Fosta parteneră a lui Johnny Depp se va mărita, în această vară, cu iubitul ei, Samuel Benchetrit, susţine o publicaţie franceză.

Vanessa Paradis şi regizorul, scenaristul şi scriitorul Samuel Benchetrit s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale dramei "Chien". Cei doi şi-au făcut apariţia împreună la premiera filmului, organizată luni seară, la Paris.

Îmbrăcată cu pantaloni negri, o bluză subţire crem şi cu un sacou şic, Vanessa Paradis a pozat pe covorul roşu alături de partenerul ei, îmbrăcat cu un costum negru şi palton. Fosta iubită a lui Johnny Depp apare în "Chien" în rolul soţiei unui bărbat care pierde tot ce avea, inclusiv slujba şi locuinţa.

El se rupe de lume până când proprietarul unui magazin de produse pentru animale îi întinde o mână de ajutor, relatează Daily Mail.

Actriţa în vârstă de 45 de ani şi regizorul sunt împreună de la sfârşitul anului 2016, iar revista franceză VSD scrie că ei se vor căsători în secret în acest an. Cei doi nu au negat informaţiile prezentate de publicaţia citată.

Potrivit VSD, Vanessa şi Samuel îşi vor uni destinele pe insula de Ré, într-o ceremonie la care vor asista doar rudele şi câţiva prieteni apropiaţi.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod