Adio, Johnny Depp! Vanessa Paradis se va căsători la vară

Johnny Depp şi Vanessa Paradis au fost unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi s-au despărţit în urmă cu 6 ani


Actriţa franceză a avut o relaţie de 14 ani cu Johnny Depp. Ei au doi copii, Lily-Rose şi Jack, şi s-au despărţit în 2012, după ce actorul s-a îndrăgosit de mai tânăra actriţă Amber Heard.

Vanessa Paradis nu a fost niciodată căsătorită. Ea a declarat în trecut că nu o atrage căsătoria. "Este ceva romantic şi partea cu petrecerea e distractivă, dar ideea sufletului-pereche nu-i pentru mine.

Ştiu atât de mulţi oameni căsătoriţi care nu se potrivesc. Ceremoniile nu contează pentru mine, dragostea e tot ce îmi trebuie", a declarat ea.

În pofida aşteptărilor presei, Vanessa Paradis şi Johnny Depp nu s-au căsătorit, iar starul a vorbit despre despărţirea lor într-un interviu publicat de revista Rolling Stone. "Relaţiile sunt dificile. Mai ales că eu sunt mereu plecat, deci e greu. N-a fost uşor pentru ea. N-a fost uşor nici pentru mine. N-a fost uşor nici pentru copii.
Traiectoria acelei relaţii asta a fost - o duci până când se poate, un lucru duce la altul"
, a mărturisit Depp.

Samuel Benchetrit a mai fost căsătorit cu actriţa Marie Trintignant, cu care are un fiu, Jules, în vârstă de 19 ani. El mai are o fiică, Saül, în vârstă de 10 ani, din relaţia cu Anna Mouglalis.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod