Fără milă: Reacţia unui tată când a aflat că fiul său îşi agresa colegii - VIDEO

Un tată şi-a pedepsit fiul în vârstă de 10 ani când a aflat că acesta îşi agresa colegii în autobuzul şcolar. I-a dat o lecţie pe care o va ţine minte!

Bryan Thornhill e un tip dintr-o bucată: când a aflat că fiul lui a fost obraznic şi s-a luat de colegii săi în autobuzul care îi ducea la şcoală, iar profesorii i-au interzis accesul în maşina şcolii timp de trei zile, bărbatul a hotărât să-l pedepsească pe vinovat în aşa fel încât să simtă pe pielea lui că a greşit şi să nu-i mai treacă prin cap să mai facă aşa ceva.

În dimineaţa următoare, şi-a dus el fiul la şcoală, dar a făcut-o în felul său: el în maşină, băiatul pe jos, prin ploaie, cu ghiozdanul în spate.

În pas alergător, pe o distanţă de o milă (1,6 kilometri). Fără să crâcnească, puştiul a executat pedeapsa "în stil militar", alergând prin ploaie în timp ce tatăl lui îl filma din maşină.

"Salutare tuturor, faceţi cunoştinţă cu tatăl anului 2018. Fiul meu a dat de bucluc în autobuz suficient cât să fie dat jos pentru trei zile, fiindcă a fost un pic agresiv, ceea ce eu nu tolerez, să fie clar. De aceea, el aleargă acum spre şcoală, suntem la distanţă cam de o milă, aşa că toată săptămâna o să se bucure de alergare", spune Bryan Thornhill în înregistrarea sa.

Deşi nu l-a iertat pe micul obraznic, Thornill vede şi partea amuzantă a pedepsei: "Vestea bună e că piciul are un ritm bun pe milă, ar face cam 6 mile într-o oră până acum. Ieri dimineaţă a fost cam necioplit cu Michelle, aşa că acum, deşi plouă, mai are de alergat", spune omul. "Am vrut doar să le arăt tuturor şi să vă dau un motiv să râdeţi puţin", adaugă el.

Bărbatul susţine că metoda lui a dat rezultate, iar comportamentul fiului său s-a schimbat în bine, profesorul acestuia observând schimbarea de atitudine.

Thornhill a mai spus că băiatul nu a mai creat probleme la şcoală după ce cu o săptămână înainte era de nestăpânit. "Asta înseamnă parenting", subliniază el.

"Am vrut să mă asigur că într-un fel sau altul profesorii se vor bucura de prezenţa lui la şcoală, că nu-şi va mai agresa colegii şi nu va mai face alte prostii", precizează tatăl.

Thornhill îşi încheie înregistrarea cu un sfat pentru părinţi: "Educaţi-vă copii, nu fiţi prietenii lor, fiţi părinţii lor.
De asta au nevoie copiii astăzi."

Notă: Eva.ro nu este de acord cu această metodă de parenting. Dezbatem cazul aici.

Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod