Acasă la familia Beckham: Incursiune în viața unor oameni bogați

David și Victoria Beckham publică des pe Instagram ipostaze din locuința lor șic de la Londra, pe care au cumpărat-o în 2013 cu peste 36 de milioane de dolari.

Deși deține mai multe proprietăți de valoare în Anglia și în Statele Unite, locul preferat al familiei Beckham este casa din vestul Londrei. David (43 de ani) și Victoria (44 de ani) au cumpărat locuința cochetă în septembrie 2013 și au plătit 36,3 milioane de euro, dar sunt foarte mulțumiți de alegerea făcută, iar fotografiile pe care ei le postează periodic pe rețelele de socializare demonstrează că toată familia e fericită în acest loc.

Investiția totală a depășit 40 de milioane de euro, pentru că soții Beckham au mai investit opt milioane în renovare, creând o casă încăpătoare, cu șase dormitoare, o sală de fitness, pivniță, sală de cinema, piscină acoperită, budoar și chiar o grădină cu aer condiționat, scrie Daily Mail.

Designerul Rose Uniacke, care lucrează pentru multe celebrități, s-a ocupat de proiectul de renovare, iar soții Beckham nu s-au uitat la bani, finisajele fiind de cea mai bună calitate.

Familia s-a mutat în această casă în august 2016, scrie ziarul citat.

Imediat după poarta din fier forjat vopsit în negru pătrunzi într-un mic spațiu cu gresie cu model monocrom, în alb și negru, acoperit de un portic tot din fier forjat negru și sticlă. Întrucât pereții sunt albi, ușa de la intrare este de culoare neagră, oferind contrastul perfect.

Holul de la intrare are o pardoseală din plăci de gresie albe și negre intercalate, dispuse în formă de romb, iar scara maiestuoasă, din marmură albă, cu o balustradă din fier forjat negru, duce spre încăperile de la etaj.
Capătul de la parter al scării este locul preferat în care Victoria își face selfie-urile pe care le postează pe Instagram.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod