A rămas pe dinafară: Fosta iubită a Prinţului Harry se distrează singură

Fosta iubită a Prinţului Harry a mers singură la petrecere, semn că nu are încă o relaţie


După despărţirea părinţilor, Cressida a continuat să se bucure de o viaţă privilegiată, în timp ce mama sa s-a căsătorit cu multimilionarul Christopher Shaw. A urmat cursurile de la Stowe School din Buckingham, unde studiile costă 30.000 de lire sterline pe an şi unde şi-a descoperit vocaţia pentru actorie.

După ce a studiat drama şi dansul, ea a primit un rol în "Tulip Fever", alături de marea doamnă a filmului britanic, Judi Dench, dar şi de supermodelul transformat în actriţă Cara Delevingne.

De asemenea, a pătruns şi în lumea modei.

Apariţia Cressidei survine imediat după ce Prinţul Harry (33 de ani) şi Meghan Markle (36 de ani) şi-au anunţat logodna într-un interviu pentru BBC. Acesta i-a cerut mâna actriţei americane dăruindu-i un superb inel de logodnă al cărui design l-a stabilit chiar el.

Meghan a prezentat inelul cu un design stabilit de Harry, care include două diamante din colecţia mamei sale, Prinţesa Diana. Prinţul a mărturisit pentru jurnaliştii care l-au aşteptat la Palatul Kensington că a ştiut că Markle este aleasa din prima clipă în care a întâlnit-o.


Cei doi se vor căsători în primăvara anului viitor, a anunţat familia regală britanică. Până atunci, ei vor locui la Nottingham Cottage, o reşedinţă din ansamblul Palatului Kensington.

Conform Daily Mail, protocolul regal impune ca al cincilea membru pe linia succesiunii la tronul Marii Britanii să-i ceară permisiunea Reginei Angliei, bunica sa, pentru a se căsători. Suverana a fost de acord chiar în luna în care ea a aniversat 70 de ani de căsnicie.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod