Un model Playboy a pozat o femeie grasă şi a râs de ea. Acum regretă amarnic

de Daniel Dumitrescu, 10 Septembrie 2016
model

Dani Mathers, modelul Playboy care a pozat o femeie dezbrăcată în vestiar şi a râs de ea că e supraponderală, are toate motivele să regrete prostia pe care a făcut-o.

Dani are 29 de ani şi, în calitate de model Playboy, se poate mândri că arată bine. Chiar foarte bine. E o norocoasă. Dar norocul ei s-a terminat când a simţit nevoia să se distreze pe seama unei femei supraponderale, o pensionară care mergea la sală, încercând să slăbească.

În iulie, Dani Mathers a pozat-o dezbrăcată şi a postat o fotografie pe o reţea de socializare, amuzându-se de aspectul fizic al femeii. Pe lângă faptul că şi-a pus în cap presa şi a atras un val de critici la adresa sa, modelul riscă acum o pedeapsă cu închisoare de până la şase luni dacă va fi găsită vinovată de difuzarea unor imagini private.

Mathers, care a fost desemnată Playmate of the Year în 2015, s-a întâlnit cu mai mulţi avocaţi în Santa Monica.

Şedinţa a durat două ore. Nu se ştie ce au discutat, dar este de aşteptat ca avocaţii să aibă serios de furcă în încercarea de a-şi scăpa clienta de pedeapsă, notează Daily Mail. Faptele sunt clare şi doar o înţelegere între părţi ar putea să o scape de condamnare, dar un acord pare improbabil în acest moment.

Imaginea pe care modelul a făcut-o într-o sală de gimnastică din Los Angeles era însoţită de un comentariu negativ la adresa persoanei fotografiate: "Dacă eu nu pot să ignor asta, atunci nici voi nu puteţi", a scris modelul lângă poza în care apărea femeia dezbrăcată, în timp ce se schimba.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • je pe 10 Sep 2016, 17:35
  a pozat o femeie grasă

  La noi o primeau la toate showurile TV si se batea moneda pe asta 2-3 luni

  7
  0

 • stanion pe 10 Sep 2016, 15:59
  poza

  nema biti la ce sa te astepti la una care da cu dosul ea crede ca aia e cea mai importanta parte a corpului nu i-a zis nimeni ca creierul este....

  5
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod