model

Un model Playboy a pozat o femeie grasă şi a râs de ea. Acum regretă amarnic

Playboy
Fotografia pe care a făcut-o modelul Playboy a adus-o în pragul închisorii

 

Poliţia din Los Angeles a anunţat atunci că a deschis o anchetă şi încearcă să identifice persoana fotografiată. Aceasta a fost găsită luni, iar procurorii cer acum acuzarea modelului Playboy pentru publicarea unor imagini cu caracter privat, relatează revista People, citată de Daily Mail.

Legislaţia din California prevede că este interzisă prezentarea interiorului unei camere de schimbat, a unui vestiar, dressing room sau a interiorului oricărei încăperi în care ocupantul se aşteaptă în mod întemeiat la intimitate, cu intenţia de a invada spaţiul privat al unei persoane sau a mai multor persoane aflate înăuntru.

"California pune mare preţ pe intimitate", a declarat Troy Slaten, reprezentantul unei firme de avocatură din statul american.

"Aici e vorba de difuzarea unor imagini când oamenii se aşteaptă la intimitate", a adăugat expertul citat de People.

După valul uriaş de critici la adresa sa, Mathers a cerut scuze public. "Îmi pare rău pentru ce am făcut... Am nevoie de timp pentru a reflecta la ceea ce am făcut şi pentru a înţelege de ce am făcut acest lucru oribil", a mărturisit ea într-o înregistrare video. Modelul a mai spus că intenţiona să trimită fotografia unei singure prietene şi că asta nu înseamnă că ea era publică pe Snapchat.


În urma incidentului, Dani Mathers a primit interdicţie în toate sălile de gimnastică din Los Angeles, iar prezenţa sa într-un show radio a fost suspendată.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Septembrie 2016
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • je pe 10 Sep 2016, 17:35
    a pozat o femeie grasă

    La noi o primeau la toate showurile TV si se batea moneda pe asta 2-3 luni

    7
    0

  • stanion pe 10 Sep 2016, 15:59
    poza

    nema biti la ce sa te astepti la una care da cu dosul ea crede ca aia e cea mai importanta parte a corpului nu i-a zis nimeni ca creierul este....

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod