Lavinia Pîrvă, readusă în formă de Cori Grămescu

Lavinia Pîrvă a impresionat plăcut publicul în timpul concursului „Dansez pentru tine”, însă acum începe să resimtă lipsa antrenamentelor din Buftea.
Lavinia Pîrvă a impresionat plăcut publicul în timpul concursului „Dansez pentru tine”, însă acum începe să resimtă lipsa antrenamentelor din Buftea. Dacă în primăvară repeta zilnic şi ajunsese la o formă fizică de invidiat, odată cu încheierea concursului, cântăreaţa a redus din activitatea fizică şi se vede acum nevoită să apeleze la ajutorul unui specialist pentru tonifierea trupului.


Impresionată de recomăndările venite din partea colegelor ei de breaslă, Roxana Ionescu, Geanina Varga, Laura Cosoi şi Dana Rogoz, solista vrea să lucreze cu Cori Grămescu, cel mai renumit instructor de fitness feminin din România.

Lavinia a ajuns ieri la târgul Wellfit, unde Cori a susţinut mai multe conferinţe şi demonstraţii în faţa iubitorilor sportului şi s-a informat despre paşii pe care trebuie să îi urmeze pentru a avea un trup perfect.
Impresionată de cele văzute, Lavinia este hotărâtă să înceapă de săptămâna viitoare antrenamentele cu Cori Grămescu.

În perioada verii am cam lăsat din efortul fizic cu care eram obişnuită la Dansez pentru tine iar efectele încep să fie simţite. Vreau să am un trup perfect şi am auzit că în trei săptămâni pot da jos trei centimentri din talie cu Ultimate Pilates.
Cori m-a evaluat şi mi-a spus că voi ajunge aşa cum îmi doresc în scurt timp
”, declară Lavinia Pîrvă.

Doamnele şi domnişoarele care au auzit de metoda de fitness revoluţionară inventată de Cori Grămescu, Ultimate Pilates, o pot încerca gratuit la târgul de fitness Wellfit, care va avea loc în perioada 23-25 septembrie, la East Expo Center, centrul expoziţional din zona Obor (Str. Pantelimon nr 1, sector 2, Bucuresti).

Cori Grămescu va oferi, timp de trei zile, demonstraţii live de fitness, la care poate participa oricine viziteazp evenimentul.
Cel mai renumit instructor de fitness feminin din România va organiza şi sesiuni de întrebări şi răspunsuri la propriul stand unde femeile vor putea afla secretele din spatele dietelor şi a modului de viaţă sănătos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod