Dosar Eva. 7 bărbaţi care adoră să stea la cratiţă. Vezi cum se descurcă!

3 din 8

Răzvan Fodor e "femeia" în casă

Soţia prezentatorului nu are grija gătitului. Răzvan Fodor face mâncare din pasiune şi nu foloseşte reţete de pe internet, ci preferă să inventeze singur câte ceva.

El alege alimentele la întâmplare şi încropeşte pe loc o cină delicioasă. "Nu ştiu ce face el pe acolo, tot împachetează cărnuri în folii de toate felurile, şi găsesc tot felul chestii băiţuite prin frigider (şi multe vase de spălat), dar rezultatul, cel puţin pentru mine, o neştiutoare în domeniu, e de fiecare dată unul foarte gustos. Mă bucur din plin de orice îmi găteşte şi pentru că are enorm de multă răbdare şi aranjează totul aşa frumos în farfurie, îmi iau libertatea de a considera orice masă pe care mi-o pregăteşte o cină romantică", a declarat Irina Fodor pentru Pro TV Magazin.
Ea a mai declarat pentru ziarul Click! că se simte norocoasă. "Răzvan este foarte priceput în bucătărie şi găteşte pentru trei femei: pentru mine, pentru mama lui şi pentru pitica noastră, Diana. Eu nu ştiu nici măcar o ciorbă să fac. Am un soţ foarte inventiv, el este femeia în casă, la acest capitol", a declarat Irina Fodor, pentru Click!

"Îmi place să mă joc cu aromele, soţia mea e încântată când gustă un preparat nou. Nu am o singură bucătărie preferată, ci un top al bucătăriillor: indiană, arăbească, mediteraneană", a mărturisit Fodor. "Am început de la banalele omlete, ouă ochiuri, cartofi prăjiţi şi întorsul cărnii pe grătar în copilărie şi cred că bunicul meu din partea tatălui m-a inspirat. El a lucrat la popotă în război şi în vacanţele de vară petrecute la el acasă am învăţat să fac diferenţa între preparatele gătite de el şi cele gătite de bunica mea... Mi-am dat seama că el e mai şmecher. Altfel, de-a lungul timpului am tot văzut bărbaţi care găteau şi mi-a plăcut modul în care erau apreciaţi de cei din jur", a povestit Fodor.

"Recunosc că îmi ia foarte mult timp să prepar ceva, gătesc într-un ritm lent. Aşa că eu unul vă spun sigur că aş avea probleme în postura de concurent la "MasterChef", mai ales la probele cotra cronometru. Bucătarii din concursul MasterChef sunt bucătari amatori, eu sunt mega-amator. Până la acest concurs am trăit cu impresia că ştiu destule despre bucătărie, chiar am avut tupeul să pun reţete pe pagina mea de Facebook şi să dau sfaturi prietenilor despre cum cred eu că s-ar găti mai bine un anumit fel de mâncare. Ei bine, nu m-am înşelat în totalitate, dar sunt departe de ce am văzut printre concurenţii de la MasterChef", a spus el cu modestie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod