Dosar Eva. 7 bărbaţi care adoră să stea la cratiţă. Vezi cum se descurcă!

2 din 8

Laurenţiu Reghecampf face ciorbă şi sarmale

Anamaria Prodan recunoaşte că soţul ei o surclasează în bucătărie, acolo unde antrenorul Stelei este stăpânul absolut. Reghe se trezelşte de dimineaţă şi înainte de a pleca la stadion se apucă de făcut mâncare. Când soţia şi copiii se trezesc, oalele îi aşteaptă pline pe aragaz.

"Laurenţiu e şi un bucătar foarte bun. Nici nu suportă comparaţie. Eu sunt un mic ajutor de bucătar. Pot spăla legumele, le pot aranja. Eu am învăţat să gătesc de la soţul meu. Asta e hobby-ul lui. Aşa se relaxerază. Când vine acasă, ne face mâncare, iar atunci când nu avem mâncare, nu lasă pe nimeni să gătească. Se trezeşte la 4 dimineaţa, face ciorbă sau supă şi ne-o lasă pe aragaz. Şi la 7 pleacă la club", a declarat Anamaria Prodan pentru Pro TV Magazin.

Impresara a dezvăluit şi ce îi place cel mai mult din ceea ce găteşte soţul ei. Ea spune că Laurenţiu face cele mai bune sarmale, cea mai bună ciorbă de potroace, cea mai bună ciorbă de miel. "Tot ce face face perfect", a declarat Anamaria Prodan pentru ghidul TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod