Dosar Eva. 7 bărbaţi care adoră să stea la cratiţă. Vezi cum se descurcă!

În ciuda aparenţelor, nu toţi bărbaţii consideră că locul femeilor este la cratiţă. Ba chiar preferă să stea ei în bucătărie şi gătesc de plăcere. Norocoasele lor partenere nu trebuie decât să savureze preparatele pe care ei le pregătesc ca nişte maeştri bucătari veritabili.

7 bărbaţi din showbiz-ul românesc care ştiu cu ce se mănâncă gătitul ar putea intra oricând în concurs la "MasterChef". Vezi cine sunt şi ce ştiu să facă în bucătărie.

1 din 8

Pavel Bartoş, bucătarul familiei

Invitat la deschiderea unui restaurant din Capitală, prezentatorul emisiunii "Românii au talent" a mărturisit că doar el gătea atunci când s-a însurat. Cu timpul, situaţia s-a mai schimbat.

"Soţia mea nu ştia să facă decât omletă atunci când ne-am căsătorit. Am sedus-o făcându-i de mâncare, însă vreau să-i mulţumesc. Pentru mine a învăţat să gătească şi acum ştie să facă vită cu gorgonzola, fructe de mare... Îi mulţumesc pentru asta", a spus Pavel Bartoş pentru emisiunea "Poveştiri adevărate", difuzată de postul Acasă TV.
Întrebat ce fel de mâncare îi iese cel mai bine, prezentatorul emisiunii "Românii au talent" a spus: "Sunt specialist în varză cu ciolan."

Ardelean şi gurmand redutabil, Pavel e înnebunit după mâncare. El a dat iama în cârnaţi la emisiunea "Serviţi, vă rog!". La "Românii au talent", împreună cu Smiley, el era gata-gata să le fure mâncarea unor concurenţi, iar la "MasterChef" a făcut o scurtă vizită pe platourile de filmare, unde s-a înfruptat cu tot felul de bunătăţi, pregătite de Chef Florin Dumitrescu.

21 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod