divorț

Ce i-a dat prin cap unui bărbat: S-a prefăcut 62 de ani că e surdo-mut ca să scape de gura nevestei

O femeie în vârstă de 80 de ani a cerut divorțul după ce și-a dat seama că soțul ei s-a prefăcut timp de șase decenii că era surdo-mut. Explicația avocatului e demnă de o comedie.

Știrea incredibilă este aceasta: un bărbat din Waterbury (Connecticut) a jucat teatru timp de 62 de ani, prefăcându-se că nu aude și nu poate vorbi, ca să scape de gura nevestei. Potrivit cererii de divorț, Barry Dawson (84 de ani) nu i-a spus niciodată nici măcar un cuvânt soției sale, Dorothy, în vârstă de 80 de ani, de-a lungul întregii lor căsnicii, relatează site-ul World News Daily Report.

Femeia a învățat limbajul semnelor ca să poată comunica cu soțul ei, dar spune că acesta tot nu a fost cooperant.

"Mi-a luat doi ani ca să învăț să comunic cu mâinile. Când am reușit, a început să aibă probleme cu vederea. Acum, dacă mă gândesc mai bine, cred că s-a prefăcut și cu asta!", a spus ea.

În ciuda lipsei de comunicare, cuplul are șase copii și 13 nepoți. Toți erau convinși că Barry era surdo-muto. "Când era acasă, se prefăcea mereu că e surd. Dar mi-am dat seama că nu erste când am văzut o înregistrare cu el pe YouTube în care cânta karaoke într-un bar care o organizat o serată caritabilă, atunci am înțeles tot", a povestit doamna Dawson.

Avocatul bărbatului, Robert Sanchez, recunoaște că acesta s-a prefăcut că era surd, dar susține că a făcut asta pentru soția lui, fiindcă a fost singura cale de o îndura, fiidcă ea este foarte plictisitoare.



Sanchez a mai spus că nu a fost o strategie care să o ofenseze pe soția lui și, de fapt, acest truc explică cum de a rezistat mariajul lor timp de 62 de ani. "Clientul meu este un om liniștit și nu prea vorbăreț, dar soția lui este excesiv de cicălitoare. Dacă nu s-ar fi prefăcut că e surd, ar fi divorțat acum 60 de ani. Într-un fel, a făcut-o pentru ea și pentru familia lor", a justificat avocatul stratagema folosită de clientul său.

Cele două părți urmează să se prezinte la prima înfățișare în fața instanței.

Pe lângă divorț, Dorothy Dawson cere și o despăgubire financiară pentru stresul emoțional și povara îndurată, jumătate din bunurile pe care le dețin și pensie alimentară, relatează site-ul citat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod