divorț

Ce i-a dat prin cap unui bărbat: S-a prefăcut 62 de ani că e surdo-mut ca să scape de gura nevestei


Dacă aveți impresia că această informație este prea ciudată ca să fie adevărată, ei bine, instinctul nu v-a înșelat: World News Daily Report (WNDR) este un site cunoscut pentru știri inventate, pe care le crează și le publică într-o manieră satirică. De altfel, WNDR precizează într-o mențiune: "World News Daily Report își asumă responsabilitatea pentru natura satirică a articolelor sale și pentru natura fictivă a conținutului său. Toate personajele care apar în articolele de pe acest site, chiar și cele bazate pe oameni reali, sunt în întregime ficționale și orice asemănare între ei și orice persoană, în viață sau decedată, este doar un miracol."

Articolele sunt deseori însoțite de ilustrații luate din materiale informative reale, precizează Snopes.

În acest caz, World News Daily Report a folosit imaginea unui cuplu din Florida, căsătorit de 67 de ani, al cărui divorț a fost relatat de presă în 2017 din cauza averii mari pe care trebuia făcut partajul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod