50 Cent, spitalizat de urgenţă, după un accident - FOTO

Rapperul american a fost transportat de urgenţă la un spital din New York, după ce a suferit un accident de automobil, în noaptea de luni spre marţi.

FOTO. Rapperul american a fost transportat de urgenţă la un spital din New York, după ce a suferit un accident de automobil, în noaptea de luni spre marţi.

Accidentul s-a produs pe autostrada care leagă metropola newyorkeză de insula Long Island. Automobilul condus de muzicianul american, un model SUV, a intrat în coliziune cu un camion, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Medicii au ajuns destul de repede la locul accidentului, iar rapperul a fost transferat pe targă într-o ambulanţă, cu un guler de siguranţă în jurul gâtului.

Potrivit unor surse, 50 Cent va efectua o serie de teste medicale în zona gâtului şi a spatelui.

Până la ora publicării acestor informaţii nu se cunosc detalii despre starea de sănătate a muzicianului.

Potrivit site-ului ThisIs50.com, şoferul camionului implicat în accident a fost şi el spitalizat şi necesită îngrijiri medicale.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 36 de ani, cunoscut pentru imaginea sa de "băiat rău", a vândut aproximativ 22 de milioane de discuri în întreaga lume, notează Mediafax.
Cel mai recent album al său, "Before I Self Destruct", a fost lansat în noiembrie 2009.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod