4 sfaturi ca sânii tăi să pară mai mari

Sânii conțin depozite importante de grăsime și un regim de slăbit reușit poate fi uneori echivalent cu reducerea bustului. Dacă ții la frumusețea ta și nu ești dispusă să crești în greutate pentru un bust mai generos, pune în aplicare 4 sfaturi ca sânii tăi să pară mai mari.
Sânii conțin depozite importante de grăsime și un regim de slăbit reușit poate fi uneori echivalent cu reducerea bustului. Dacă ții la frumusețea ta și nu ești dispusă să crești în greutate pentru un bust mai generos, pune în aplicare 4 sfaturi ca sânii tăi să pară mai mari.

Înainte să apelezi la soluții mai complicate, asigură-te că menții de-a lungul zilei o poziție corectă. Dacă lucrezi la un birou, ai șanse mai mari să adopți o poziție în care umerii sunt aplecați ușor înainte, accentuând problema.

Folosește un sutien de calitate

Alegerea sutienul este problematică pentru multe femei. Indiferent dacă optezi pentru un sutien simplu, unul push up sau diverse alte tipuri de sutiene cu captușeală, cu apă, cu gel sau cu aer, asigură-te că este mărimea potrivită pentru tine.

Când alegi sutienul potrivit și menții tot timpul o poziție corectă, fără umeri lăsați, nu poți face cu adevărat sânii tăi să pară mai mari, dar elimi cele mai importante obstacole care îi pot face să pară mai mici.

Întărește-ți mușchii pectorali

Mușchii bine definiți îți pot accentua sânii. Nu te gândi la culturistele care au piept musculos și puțin țesut adipos. Pentru a face sânii să pară mai mari ai nevoie doar de puțină definiție.

Când nu ai timp să mergi la sală, flotările sunt cel mai simplu mod de a-ți întări mușchii pectorali și mușchii brațelor. Dacă urmezi un regim de fitness mai solicitant, îmbunătățirea definiției musculare la nivelul trunchiului prin yoga sau pilates îți poate accentua în mod similar sânii.

Alege-ți cu atenție hainele

Dacă îți alegi corect garderoba, poți face sânii să pară mai mari fără alte eforturi. Evită orice decolteu adânc, deoarece acesta îți poate face sânii să pară și mai mici.

Decolteurile înalte, asimetrice și cu volum oferit de detalii ca dantelă, pliseuri și bijuterii sunt cele mai potrivite pentru a-ți accentua sânii.

Culorile joacă un rol la fel de important. Un top deschis la culoare cu o fustă sau pantaloni închiși la culoare îți accentuează bustul, în detrimentul coapselor.

Bluzele cu imprimeuri complexe în culori deschise oferă o altă modalitate simplă de a-ți mări sânii. Ferește-te însă de rochiile fără bretele cu imprimeu colorat doar în zona sânilor. Acestea îți pot mișcora bustul și mai mult.

Folosește machiaj pentru decolteu

Machiajul pentru decolteu poate fi o soluție pentru evenimente speciale, dar nu este potrivit zi de zi și nu trebuie aplicat niciodată înainte de o ieșire la piscină sau la plajă.

Pentru a-ți accentua sânii cu machiaj, îmbracă ținuta dorită, apoi protejează marginea topului cu șervețele de hârtie, pentru a nu-ți păta hainele.

Aplică puțin fond de ten sau puțin autobronzat între sâni. Alege întotdeauna produse cosmetice cu un singur ton mai închis decât pielea ta și nu le folosi în exces. Întinde în sus culoarea cu o pensulă de machiaj, pentru a accentua forma de V dintre sâni.

În partea de sus a sânilor, adaugă puțin fond de ten mai deschis la culoare și îmbină corect și natural cele două nuanțe. Atunci când nu ești hotărată dacă să mai adaugi culoare, este probabil suficient. Observă-ți decolteul în oglindă și la lumină naturală, pentru a te asigura ca nu ai exagerat cu machiajul înainte să ieși din casă.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina pe 14 Mai 2014, 18:29
    bust

    xxl bust nu e bun de nimic,am luat chiar 3 cutii.

    0
    0

  • cristina pe 14 Mai 2014, 15:32
    bust

    xxl bust nu e bun de nimic,am luat chiar 3 cutii.

    0
    0

  • Irinuk_Marin pe 6 Iul 2012, 12:04
    operatie cea mai sigura cale

    sunt sigura ca toate aceste trucuri ajuta! mie mi-ar fi fost de folos acum un an,doi cand nu ma operasem.mi-am pus pus implanturi pentru ca am incercat muuuuulte muuulte alte metode de marire a sanilor si nu am reusit prin nicio cale!cea mai sigura metoda e operatia,chiar daca suferi putin te bucuri mult apoi!m-am operat la dna dr. Silvia Stanculescu,este un om de incredere care a stiut sa imi detalieze pasii operatiei pe intelesul meu...mai multe am citit de pe clinica-metamorphosis.ro . cine nu e complexat,nu are rost sa isi faca operatie,dar cand te simti groaznic zilnic mai bine faci o schimbare decat sa stai asa.

    0
    0

  • melania pe 4 Iul 2012, 21:30
    xxlbust

    eu am sanii foarte mici si imi doresc cu disperare sa ii maresc. am 16 ani si nu pot sa mi pun silicoane, iar pe deasupra daca ar auzi tatal meu m-ar da afara din casa. am aflat de la o prietena de un supliment naturist.. ea zicea ca il foloseste si acum si ca are rezultate foarte bune. as vrea sa stiu daca a mai folosit cineva xxl bust ?! inainte sa mi-l comanda si eu as vrea sa aflu mai multe despre produs. multumesc !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod