Rochia de banchet care le place tuturor: Ideea unei eleve a cucerit internetul

de Daniel Dumitrescu, 23 Octombrie 2017

O elevă a folosit materialul de la rochia sa de banchet pentru a-i face o ţinută identică căţeluşei sale. Ideea a devenit virală pe internet.
Banchetul de absolvire este unul dintre cele mai importante momente din viaţa unui tânăr. Aşa că Brenda Sierra, o fată de 18 ani din Florida, şi-a făcut planuri mari pentru seara aceea specială şi n-a fost nicio surpriză că acestea au inclus-o pe cea mai bună prietenă a sa, căţeluşa Sasha.

Surprinzător n-a fost doar faptul că a venit cu animalul de companie la petrecere, ci şi că acesta era echipat cu o ţinută similară, în aceleaşi culori, cu rochia ei. "Este cea mai bună prietenă a mea. Oriunde este permis accesul cu un câine, o iau şi pe ea", a declarat Brenda pentru BuzzFeed.

Tânăra a croit singură rochia căţeluşei sale, folosind materialul rămas de la rochia ei bleumarin, cu imprimeu floral galben şi verde.
Brenda a avut ceva de lucru, tot tăind şi croind materialul pe care apoi l-a probat de mai multe ori, Sasha surportând cuminte toate măsurătorile, scrie Daily Mail.

Înainte de a merge la banchet, Brenda şi căţeluşa sa în vârstă de 7 ani au făcut o şedinţă foto de pomină, împreună cu Rodney Sesler, iubitul fetei, în vârstă de 19 ani, iar Sasha a fost foarte încântată de ţinuta sa. "Se plimba de colo-colo în rochie", a spus absolventa.

Imaginile postate pe Twitter au devenit imediat virale, fiind apreciate de peste 50.000 de uzilizatori care au apreciat ideea tinerei.
Mulţi au fost de părere că ideea este excelentă şi constituie o amintire ieşită din comun peste ani.


Foto: Daily Mail

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • boris pe 19 Iun 2017, 22:22
    gresiti grav !!!

    aceasta eleva este mult mai frumoasa fara textile pe ea !!!

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod