Andra renunță la masa juriului pentru scena Românii au talent!

Vineri, Andra va părăsi masa juriului Românii au talent și va urca pe scenă pentru un moment special! Artista va cânta, în a doua semifinală LIVE, cea mai nouă melodie a sa, La refren, extrasă de pe cel mai recent album, Iubirea schimbă tot. Jurata va aduce emoția și dragostea în casele tuturor românilor prin intermediul piesei care spune o poveste de iubire pe care singurătatea pune stăpânire.
"Abia aștept să cânt La refren pe scena Românii au talent. De câte ori am avut ocazia să interpretez piesele mele în acest show, cel mai urmărit din România, am simțit o energie deosebită și am putut să transmit toată bucuria și dragostea celor din public și din fața televizoarelor. Sezonul șapte al emisiunii a fost și este în continuare epic și sper că momenul meu se va ridica la nivelul celor mai înalte așteptări", a spus Andra încântată că va cânta cel mai nou single al său pe scena talentului.

Vineri, de la 20:30, ne vom bucura de un spectacol fenomenal și de momente memorabile, prezentate de semifinaliștii din cel de-al doilea spectacol LIVE al celui mai tare show de divertisment, Românii au talent.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod