Reginele părului natural: Gemenele după care toţi întorc capul pe stradă

Cu câţiva ani în urmă, două surori gemene îşi urau părul şi se ruşinau cu aspectul lor. Acum sunt celebre şi lumea le admiră.
Cipriana Quann şi TK Wonder sunt două gemene identice care ies în evidenţă cu părul lor foarte bogat. Dar cu câţiva ani în urmă, ele îl detestau. "Începusem să-mi urăsc părul şi să-l privesc ca pe un uriaş obstacol", scria Cipriana. Cu timpul, au început să-l accepte, pentru ca acum ele să devină reginele părului natural, fiind foarte invidiate pe Instagram pentru caracteristica lor unică.

Surorile au acum un blog, denumit “Urban Bush Babes”, pe care povestesc cum este să întreţii o astfel de podoabă capilară atât de bogată.
"Blogul este dedicat celor care îşi poartă părul natural, mai ales că exista o anumită stigmatizare a acestora sau a celor care adoptă stilul afro", a spus TK Wonder. "Este vorba despre dărâmarea stereotipurilor şi percepţiilor negative la adresa persoanelor care poartă părul natural", a adăugat ea.

Cele două gemene spun că după ce şi-au asumat identitatea fizică aşa cum e ea se bucură de apreciere şi au căpătat ambiţie, încredere şi pasiune în tot ceea ce fac, relatează Bored Panda.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod