O maşină care te surprinde: Nu este ceea ce pare! - FOTO

O maşină veche poate ascunde multe detalii importante. Cum este şi cazul acestui Chevy Nova.
E o maşină cu un aspect care trădează mulţi ani "în buletin", dar​ de fapt e o miniatură, deşi nu pare. Felix Hernández Rodríguez, pasionat de jucăriile şi de lucrurile mici, obişnuieşte să caute tot felul de chestii interesante, să le restaureze şi să le fotografieze în unghiuri şi lumini neobişnuite, dându-le o altă dimensiune.

Deşi pare un hobby pueril, activitatea lui e foarte serioasă şi migăloasă. De regulă, îi ia între două şi 15 zile să lucreze la un model.
Plus încă o zi în studio, pentru a crea mici diorame şi să facă pozele. Pasul final îl reprezintă post-producţia, unde editează imagini şi face mici retuşuri, relatează Bored Panda.

Pentru acest Chevy Nova, a folosit o lumină LED şi o cutie simplă care să o reflecte astfel încât să pară că se află într-un garaj vechi. Pentru "podea" a apelat la o bucată de blacaj şi puţin ciment.

La final, "opera" lui Felix demonstrează că nu ai nevoie de lucruri foarte scumpe ca să te simţi împlinit, ci doar de puţină imaginaţie şi de răbdare, notează site-ul citat.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod