patron

Cel mai bun patron din lume: Gestul lui pentru angajaţi nu are egal!

Miliardarul Savji Dholakia, proprietarul unei companii de diamante din India, este celebru nu doar pentru averea lui, dar şi pentru generozitatea cu care îşi tratează angajaţii.

Metodele lui Dholakia de a-şi motiva angajaţii nu au egal în lume. Lumea a mai auzit de gesturi impresionante ale unor oameni bogaţi care şi-au răsplătit cu vârf şi îndesat salariaţii, dar ceea ce a făcut miliardarul indian îl ridică la alt nivel.

Proprietarul unui imperiu al diamantelor, omul de afaceri indian şi-a recompensat în ultimii ani cei mai buni angajaţi, dăruindu-le 400 de apartamente şi 1.260 de maşini. Dar lucrurile nu se opresc aici: Dholakia plănuieşte ca în următorii cinci ani fiecare salariat din compania lui să primească o casă şi maşină, relatează publicaţia britanică Metro.

miliardar

Miliardarul organizează periodic ceremonii în cadrul cărora îşi premiază angajaţii buni. Ultimul eveniment de acest gen a avut loc în timpul festivalului hindus Diwali, o zi pe care angajaţii lui Dholakia n-o vor uita toată viaţa.

boss

"Asta este una dintre fotografiile mele preferate. Cu toţii am lucrat mult timp ca să vedem atâtea chipuri fericite", a mărturisit patronul încântat că îşi face angajaţii să se simtă cei mai preţuiţi oameni din lume.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod