Zodia Peşti

Horoscop zilnic: Miercuri, 09 noiembrie 2016

Peştii vor fi foarte delăsători şi de-abia dacă vor reuşi să ducă la bun sfârşit jumătate din sarcinile de la serviciu.

Berbec

Azi vei fi extrem de sociabila, mai ales cu persoanele de sex opus. Daca esti singura, comportamentul trebuie incurajat dar daca esti intr-o relatie, asteapta-te sa auzi cat de curand barfe despre infidelitatea ta!

Taur

Pe plan profesional, ai atins apogeul. Dupa zile asidue de munca, poti in sfarsit sa spui ca ai ajuns pe pozitia la care visai de mult. Totusi, nu iti pierde modestia fiindca orice functie e trecatoare!

Gemeni

Daca simti ca te-ai indepartat de familie, acum e momentul sa faci o vizita-surpriza parintilor sau bunicilor. Nu merge cu mana goala, ci cumpara-le un buchet de flori sau prajitura preferata.

Vor fi incantati de gestul tau si te vor rasfata ca in copilarie!

Rac

In aceasta zi te poti bucura de liniste si armonie in relatia de iubire. Practic tot ce spui si faci va fi inteles corespunzator de partenerul de viata, si vei simti ca ai in persoana sa un real sprijin. Ai mici probleme cu banii, dar se vor remedia curand.

Leu

Azi vei fi pusa in fata unei situatii-problema, care nu poate fi rezolvata de una singura. Intrucat toti prietenii tai sunt fie plecati fie ocupati cu altceva, va trebui sa ii ceri ajutorul unui coleg cu care nu te-ai inteles prea bine. Ocazia va fi un bun prilej de a restabili relatiile de amicitie.

Fecioară

Nativul din Fecioara are de rezolvat mici probleme in familie.

Practic, o parte din rudele tale au probleme de integrare in colectiv si e nevoie de interventia ta. Nu vei ezita sa le oferi ajutorul si sa faci tot ce sta in putinta ta.

Balanţă

Te bucuri de succes pe plan profesional dar si in viata privata. Banii sunt suficienti, iar iubitul este acolo pentru tine, la bine si la rau. Profita de aceasta perioada, cu riscul de a starni invidia colegilor.

Scorpion

Tranzactiile financiare sunt floare la ureche pentru tine. Dupa ce vei reusi sa returnezi un obiect cumparat on-line, vei folosi suma inapoiata pentru a cumpara un cadou parintilor. O bratara sau un alt obiect valoros, sunt doar cateva sugestii.

Săgetător

Starnesti uimirea colegilor de serviciu atunci cand te afisezi cu o tinuta ponosita si incaltaminte deteriorata.

Mai ales ca ai destui bani, nimeni nu intelege de ce nu investesti in aspectul tau. Dar pentru tine, altele sunt prioritatile.

Capricorn

Incep sa apara probleme in paradis. Discutii din ce in ce mai serioase intre tine si iubit, reprosuri, urlete si gesturi incontrolabile, toate acestea vor contura tabloul zilei. Daca nu reusesti sa iti gasesti pacea interioara, veti ajunge la amenintari cu despartirea.

Vărsător

Nimeni nu iti intelege ultimele actiuni. Nu te mai intereseaza slujba, familia, si faci achizitii din ce in ce mai costisitoare. Sigur ca e frumos sa vizitezi lumea mare, dar gandeste-te: care e pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru asta?

Peşti

Azi vei fi foarte delasatoare si de-abia daca vei reusi sa duci la bun sfarsit jumatate din sarcinile de la serviciu.

Din fericire, seful nu va observa si vei avea timp maine pentru a remedia situatia. Totusi, nu face o obisnuinta din asta!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod