Femeie care plânge

Ce înseamnă când visezi că plângi

Plânsul în vis are legătură cu emoţiile tale reprimate şi este considerat în general ca fiind un lucru negativ.

Este posibil ca în realitate să nu îţi exprimi emoţiile şi sentimentele cu uşurinţă, iar visul să fie singurul loc în care poţi găsi adevărata eliberare. Este foarte important să îţi exprimi aceste stări atunci când simţi, să nu le ignori sau negi, să nu îţi fie teamă să plângi de faţă cu cineva sau să permiţi cuiva să îţi interzică acest lucru. Poate fi un semnal de alarmă să faci o schimbare în viaţa ta de zi cu zi, să dai frâu liber emoţiilor şi să te eliberezi de ele, mai ales dacă sunt negative.

Visul este o modalitate de a-ţi recâştiga un echilibru emoţional şi pentru a scăpa de temeri şi frustrări.

 

Ce înseamnă când visezi că plângi


Chiar dacă după ce visezi acest lucru te vei simţi mai bine, plânsul în vis este un simbol negativ care atrage atenţia asupra adevăratei tale vieţi.

 

Dacă visezi că plângi şi nimeni nu te aude


Strigătele tale atunci când visezi că plângi înseamnă neajutorarea, frustrări şi dificultăţi în încercarea de a comunica cu ceilalţi. Sentimentul de neputinţă care te învăluie apare când vezi că nu eşti luată în serios şi de aceea nimeni nu îţi răspunde.

Dacă visezi că altcineva plânge


Acest vis poate semnifica proiecţia propriile sentimente în corpul altcuiva. Dacă nu plângi în viaţa ta reală, faptul că vezi pe altcineva care îşi exprimă astfel emoţiile poate fi mult mai uşor pentru tine decât să te vezi pe tine într-o astfel de situaţie.
Sentimentele tale sunt atât de reprimate încât ţi-e mult mai uşor să le faci faţă în mod indirect.

Dacă te trezeşti plângând


Dacă te trezeşti plângând înseamnă că nişte răni suprimate sau traume anterioare ies la suprafaţă. Trebuie să încetezi să te minţi şi să dai piept cu tristeţea aşa cum simţi. Acest lucru scoate la iveală faptul că ai probleme adevărate în realitate şi că trebuie să schimbi ceva în stilul tău de viaţă căutând mai multă armonie.


 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod