poliţişti

Bunicuţa neastâmpărată: Are 102 ani şi a vrut să fie arestată măcar o dată. Poliţia i-a îndeplinit dorinţa

O femeie în vârstă de 102 ani trăia cu regretul că n-a avut niciodată ocazia să fie arestată şi dusă la secţie pe bancheta din spate a maşinii de poliţie. Dorinţa i-a fost împlinită.

Cei mai mulţi oameni se străduiesc să nu aibă probleme cu legea, ca să nu ajungă să aibă de-a face cu poliţiştii. Aşa a procedat şi Edie Simms, o femeie din St. Louis, Missouri. Numai că, ajunsă acum la venerabila vârstă de 102 ani, ea şi-a făcut o listă de dorinţe pe care să le îndeplinească înainte de a muri, şi trăia cu regretul că n-a fost şi ea arestată măcar o dată în lunga sa viaţă.

Până la urmă, deşi n-a comis nicio infracţiune, doamna Simms tot a fost luată de poliţişti şi dusă la secţie.

Adorabila bunicuţă şi-a petrecut mulţi ani lucrând şi donând tot felul de lucruri, precum şosete şi eşarfe, pentru un centru social din St. Louis. Unul dintre angajaţii instituţiei este prieten cu un poliţist, aşa că l-a întrebat cum dacă ar ajuta-o pe doamna Simms să-şi vadă visul împlinit, scrie Bored Panda.

Zis şi făcut! Agenţii au luat-o cu amabilitate pe femeia de 102 ani, i-au pus cătuşele şi au condus-o în maşină, apoi au transportat-o la Poliţie. Desigur, totul a fost un moment aranjat, desfăşurat într-o atmosferă jovială, doar pentru ca femeia să poată vedea şi ea cum este să fie arestată.

Edie Simms, care la vârsta sa înaintată este foarte jovială, s-a arătat încântată de această surpriză.

La secţie s-a distrat jucând bingo cu poliţiştii şi le-a dăruit câteva şosetee lucrate de ea.

Întrebată cum s-a simţit, ea a declarat că i s-a părut o experienţă interesantă, spunând că i s-au pus şi cătuşele. Poliţiştii i le-au pus însă doar la o mână, ca să poată să se sprijine în baston.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod