Iată, râd colindătorii! Cele mai trăsnite felicitări de Crăciun - FOTO

Unora le place hazul, iar de sărbători ne dau pe spate cu imaginația și umorul lor. Așa le ies cele mai amuzante felicitări de Crăciun!
S-au dus vremurile când felicitările de Crăciun erau cam toate la fel și se cumpărau din librării și de la chioșcurile de ziare. Astăzi sunt la modă felicitările personalizate, acele fotografii amuzante, care combină imaginația, creativitatea și umorul în prag de sărbători, spre deliciul rudelor, prietenilor și al utilizatorilor rețelelor de socializare.

Cu posibilitățile pe care tehnologia digitală ni le oferă azi, nu mai există limite când vrei să creezi un mesaj puternic și amuzant, așa că în fiecare an, în decembrie începe un veritabil concurs: cine are cea mai trăsnită felicitare de Crăciun? Site-ul Thinking Humanity ne oferă o selecție a celor mai haioase "capodopere" în domeniu. Iată ce le-a trecut unora prin cap!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod