Nunți în pandemie: Unii se descurcă în orice situație

Nimic nu poate împiedica momentul sacru al unei căsătorii, nici măcar „musafirul nepoftit“, noul coronavirus. Multe cupluri se adaptează la situație și găsesc soluții inventive pentru a-și uni destinele.
Noul coronavirus a stricat multe planuri, de la afaceri și călătorii până la botezuri și cununii. Evident, pandemia de COVID-19 ne-a schimbat mult modul de viață - chiar și felul în care cuplurile spun "DA!" este diferit acum.

Dar asta nu înseamnă că oamenii s-au resemnat și și-au abandonat dorințele - tot mai mult cupluri găsesc soluții pentru a se căsători. Unii păstrează distanța socială, alții sar peste sărutarea miresei sau, de cele mai multe ori, se prezintă în fața ofițerului stării civile purtând masca de protecție.


E un mod de a face haz de necaz în această situație complicată, și de a arăta că viața merge înainte, chiar dacă uneori o mai ia și pe ocolite. Nu este nunta la care acești oameni au visat, dar este, cu siguranță, un moment cu totul ieșit din comun, de care își va aduce aminte toată lumea.

Bored Panda a făcut o selecție a celor mai inventive cupluri care au organizat nunta în timpul pandemiei și are dovada că dragostea învinge orice piedică.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod