cel mai sexy bunic

Cel mai cool bunic din lume, model la 80 de ani. Arată incredibil!

Deshun Wang a fost actor în tinereţe, iar la 40 de ani a început să meargă la sală. Iar asta se vede clar: la 80 de ani, el e model şi are un corp uimitor.

Are o figură de bătrân instructor de arte marţiale din seria "Kill Bill" a lui Tarantino. Şi, pe undeva, lucrurile se leagă, pentru că Deshun Wang a fost actor în tinereţe, însă nu chipul lui bonom impresionează, ci corpul incredibil de tânăr, care nu se potriveşte cu vârsta lui. Omul are 80 de ani, dar arată ca la 60!

Cu barba lui de hipster şi cu un look întinerit, Deshun Wang ar putea păcăli pe oricine că are cu 20 de ani mai puţin. El este considerat "cel mai cool bunic din lume" şi e în mare vogă în China.

Dovedind că niciodată nu eşti prea bătrân pentru a deveni celebru, Wang a urcat pe podiumurile de modă anul trecut, la 79 de ani, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

cel mai cool bunic

Născut în oraşul Shenyang, a devenit actor la 24 de ani. Dacă vi se pare cunoscut, înseamnă că l-aţi văzut în filmele "The Forbidden Kingdom" şi "Warriors of Heaven and Earth".

Deshun are un corp ce poate stârni invidia multor tineri, dar modul în care a ajuns să arate aşa de bine pare neverosimil: a început să meargă la sală abia la 40 de ani şi a început să facă culturism abia la 70!

bunic sexy

Anul trecut, el a debutat în modelling.

A prezentat câteva colecţii în cadrul Săptămânei Modei din China, iar apariţia sa a fost primită cu entuziasm. În plus, Wang a avut mare succes cu apariția într-un videoclip care a devenit viral.

"Mulţi au început să mă ştie de la prezentările de pe catwalk. Unii îmi spun că sunt cel mai cool bunic. Alţii spun că sunt o senzaţie a internetului. Dar ştiţi ce? M-am pregătit 60 de ani pentru ziua asta", a declarat el pentru ziarul China Times.

Secretul lui este perseverența: nu te da bătut, orice ar fi! "Niciodată nu e prea târziu.

Nimeni nu te poate împiedica să reușești, trebuie doar să-ți fixezi în minte asta", a explicat cel mai cool bunic din lume.



Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Octombrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dfd pe 18 Oct 2016, 08:01
    Da

    Daca isi ridica blugii putin mai sus, ai fi zis ca are salopeta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod