Cea mai frumoasă femeie pompier din lume: Imaginile cu care aprinde imaginaţia bărbaţilor

Cea mai frumoasă femeie pompier a devenit populară pe Instagram, unde fotografiile sale sunt foarte apreciate

Gunn Narten a devenit pompier când avea 20 de ani şi chiar dacă a trecut prin situaţii grele, spune că munca sa nu o sperie. A existat, însă, şi un episod de groază, când s-a aflat foarte aproape de moarte: "Luase foc o casă, iar eu şi un coleg eram blocaţi înăuntru. Nu mai aveam aer şi din fericire am găsit la timp ieşirea şi am scăpat", a povestit ea.

Pe lângă norma întreagă ca pompier, Gunn lucrează şi ca antrenor personal, aşa că bărbaţii din Stavanger nu trebuie să provoace incendii ca să o vadă, e suficient să vină la sală şi să înveţe de la ea cum să-şi lucreze corpul. În plus, se bagă şi la meciurile de fotbal sau la concursurile de înot şi de alergare cu colegii ei din unitate.

Popularitatea nu i-a creat probleme cu colegii. "Suntem ca o familie şi ei mă tratează normal, ca pe oricine", explică tânăra care admite că la 19 ani, când a aplicat pentru această slujbă, a avut niţel de furcă: "Mama mi-a zis atunci: N-am auzit niciodată de vreo femeie pompier... de ce tu? Iar eu i-am spus: De ce nu eu?".

"Mulţi se gândesc că e cool să fii pompier, nu-i ceva obişnuit să vezi o femeie pompier, iar oamenii sunt puţin nedumeriţi când află cu ce mă ocup. În general, oamenii sunt pozitivi şi curioşi", explică Gunn. "Pentru mine e ceva normal să fiu pompier - prietenii îmi spune că am un umor bărbătesc şi cred că sunt puţin mai îndemânatică decât orice femeie. Dar când nu sunt la serviciu îmi place să port rochii şi să fiu feminină", adaugă "frumoasa de la pompieri".



Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod