Când sutienul conic era la modă: Cum arăta un bust sexy în anii '50

Sutienele au trecut prin câteva transformări înainte de a deveni accesoriul sexy de astăzi. În anii '40 şi '50, o femeie care dorea să impresioneze purta sutien conic.
Sutienul bullet (glonţ) sau conic nu era o armă letală precum denumirea sa, dar avea un efect asemănător, pentru că "ţintea" toate privirile bărbaţilor şi făcea orice bust imposibil de ignorat. În anii '40 a devenit popular în rândurile vedetelor, precum Marilyn Monroe, şi apoi a fost preluat de femeile îndrăzneţe care doreau să-şi afirme frumuseţea.

Sutienul conic a avut o revenire în forţă, chiar dacă izolată, în anii '90, când Madonna a purtat unul cu un design creat de Jean Paul Gaultier în turneul "Blond Ambition". În 1999, o companie specializată în producţia de lenjerie vintage, What Katie Did, a introdus sutienul conic în oferta sa, iar de atunci diverse branduri au reinventat acest articol.

Sutienul conic n-a mai regăsit niciodată gloria de la mjlocul secolului trecut, însă chiar dacă forma sa pare incompatibilă cu standardele moderne, în modă nimic nu este imposibil, mai ales când este vorba de modelele retro.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod