Când moda o ia razna: 25 de ţinute ciudate care stârnesc râsul

Haute Couture e un nivel al modei greu de acceptat de publicul larg. Iată câteva ţinute care arată de ce foarte puţini înţeleg acest sector al creaţiei vestimentare.
În fiecare an apar noi dovezi ale tendinţei modei de a devia de la normal şi de a împinge limitele extravaganţei tot mai departe. Chiar şi vestimentaţia de zi cu zi a fost afectată, la propriu, de unele "abateri", mai mult sau mai puţin inspirate (în funcţie de gusturi) care au invadat podiumurile de prezentare, astfel că astăzi culegem "roadele" influenţelor bizare lansate în anii trecuţi - îndeosebi prin impunerea unui look androgin, chiar masculinizat în tendinţele vestimentaţiei feminine şi invers, feminizarea deseori caricaturală a celei masculine.

Lucrurile par să fi degenerat însă şi mai mult pe podiumurile de prezentare, mai ales în sectorul Haute Couture, un teren prin excelenţă propice cultivării ideilor avangardiste, capabile să dea alte direcţii conceptelor prea conformiste ale prezentului.

Desigur, cu toată extravaganţa lor, unele propuneri sunt interesante şi de luat în seamă. Multe pier aşa cum apar, efemere, ca nişte scântei strălucitoare care nu durează mai mult de o clipă. Altele duc însă dorinţa de a nega şi de a schimba totul până la pragul în care bizarul trebuie să şocheze cu orice preţ. În orice caz, acestea îşi ating scopul, de a se face musai remarcate, chiar dacă ceea ce oferă este un nonsens. Iată câteva exemple!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod