Ce femeie! Jane Seymour a pozat pentru Playboy la 67 de ani

Vedeta din „Dr. Quinn“ arată extraordinar, deşi se apropie de 70 de ani. Ea a pozat şi a dat un interviu pentru Playboy.

A împlinit 67 de ani pe 15 februarie, dar Jane Seymour încă apare în Playboy. Nu, nu în ipostaze de genul celor care au făcut celebră această revistă, ci într-un interviu însoţit de un pictorial decent, cu imagini artistice, care îi pun în valoare frumuseţea.

Actriţa a anunţat pe Instagram că a acceptat invitaţia celor de la Playboy, postând o imagine superbă din cadrul şedinţei foto pe care a făcut-o. "Sunt încântată să vă împărtăşesc în sfârşit asta! Am fost recent fotografiată şi intervievată la mine acasă de Playboy", a scris Seymour.

"Am vorbit deschis despre cariera mea, despre familie şi despre faptul că mă simt mai bine ca niciodată la 67 de ani şi despre multe altele!", a adăugat ea.

Jane a mărturisit în interviul amintit despre cum se simte după ce tocmai a împlinit 67 de ani. "Mă simt mai atrăgătoare acum decât oricând atunci când eram tânără", a spus ea. Vedeta a adăugat că în tinereţe se mira când realiza că este considerată atractivă, dar acum simte că e aşa şi nu o mai surprinde acest lucru: "Să trăieşti mult îţi dă o enormă libertate enormă.
Aşa cum spunea tatăl meu, mă simt confortabil în pielea mea."


Seymour a dezvăluit că i se întâmplă des să fie curtatată, iar răspunsul ei este acelaşi: "Oh, în altă viaţă". Ea a mărturisit că se simte flatată de astfel de gesturi: "De obicei eşti invizibil la această vârstă! Nu am nimic de dovedit nimănui! Când eşti tânăr, faci totul să atragi atenţia. Eu nu încerc să trag pe nimeni de mână ca să se uite la mine".

Apariţia actriţei în Playboy este remarcabilă la vârsta sa, mai ales că aceasta survine la mult timp după precedentele episoade de acest gen.
Jane Seymour a mai apărut de două ori în Playboy, în ediţiile din iulie 1973 şi în ianuarie 1987.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod