Ce femeie! Jane Seymour a pozat pentru Playboy la 67 de ani

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Februarie 2018

Jane Seymour a apărut pentru a treia oară în Playboy, pentru care a mai pozat în '73 şi în '87


Jane Seymour a vorbit deschis în trecut despre operațiile estetice pe care le-a făcut: implantul cu silicon, o intervenție pe care a recunoscut că a făcut-o după nașterea gemenilor săi, în 1995, un lifting "minor" la ochi și injecțiile cu Botox.
Ea a spus că acum preferă să rămână naturală. "Am încercat Botox și l-am detestat. Nu voi mai face niciodată așa ceva. La mine n-a mers. Sunt actriță și trebuie să fiu în stare să-mi mișc fiecare parte a feței.

Cred că am multe contracte pentru că nu mi-am făcut toate chestiile de genul ăsta la care toată lumea apelează."

Jane Seyomour preferă acum să încetinească apariția semnelor îmbătrânirii prin mijloace mai simple și inofensive pentru corpul său: "Întotdeauna port pălărie când e soare afară. Beau multă apă, iar pielea mea arată excelent când dorm bine", a explicat ea.

Actrița și-a descris vârsta ca pe o "bucurie pură". "Cel mai bun lucru... este să trăiești și să fii sănătos!", a spus ea, adăugând că se simte cel mai bine atunci când o îmbrățișează pe nepoata sa și când este aproape de oamenii pe care îi iubește.

Născută pe 15 februarie 1951, în Hayes, Middlesex, Anglia, Jane Seymour a devenit fata Bond în 1973, în filmul "Pe cine nu laşi să moară" (Live and Let Die), în care a jucat alături de Roger Moore, apoi a fost distribuită în serialul "The Odine Line" (1973).

În acelaşi an ea a apărut în seria "Frankenstein: The True Story", notează Mediafax.

În 1982 a câştigat un Glob de Aur pentru interpretarea din miniseria de televiziune "La est de Eden", iar în 1988 a fost recompensată cu premiul Emmy pentru rolul din "Onassis: The Richest man in the World".
În acelaşi an a primit premiul Emmy pentru rolul Natalie Henty din "War and Remembrance".

Între 1993 şi 2001 a jucat în serialul de succes "Dr.Quinn", unde a  interpretat o femeie-doctor din secolul al XIX-lea, alături de actorul Joe Lando, fiind nominalizată la premiile Emmy şi Globurile de Aur. În 1996 a câştigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune cu rolul din "Dr. Quinn".

În 2015 Jane Seymour a divorţat de cel de-al patrulea soţ, regizorul şi producătorul James Keach, cu care are patru copii, doi din mariajul cu David Flynn şi doi din ultima ei căsătorie - Katherine (36 de ani), Sean (32 de ani) şi gemenii Kristopher şi John (22 de ani).Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod